Happy New Year

Gepubliceerd op 31 december 2022 om 18:52

Het eerste jaar als duivenkoerier zit er op. Het was een jaar met veel nieuwe ervaringen voor mij als koerier. Ook een jaar met vele mooie verhalen van jullie. Bijna iedereen heeft wel een duif gehad waar ie elke week op kon wachten. Zo een die altijd als eerste uit de goede hoek komt, met ingetrokken vleugels en dan letterlijk vliegensvlug naar binnen komt. Echt, geweldig om hierover jullie verhalen te hebben gehoord. Voor het komende jaar wens ik jullie nog zo’n duif, zo een witte raaf. Dan kom ik graag weer langs om de verhalen te horen van die bijzondere duif met geweldige prestaties. Ook wens ik jullie een goede gezondheid voor het komende jaar. Zodat je met veel plezier de duiven kunt verzorgen en kunt genieten van de prestaties die deze dieren leveren.

Graag wil ik jullie bedanken voor het vertrouwen dat jullie in mij hadden, dat ik jullie gevleugelde vriendjes weer thuis mocht brengen.

Tot het nieuwe seizoen!